Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Сантехник в Сумах"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Сантехник в Сумах"

1 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Сантехник" по диапазонам зарплаты в Сумах

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Сантехник в Сумах открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 9.0+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 11.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Сантехник в Сумах"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Сантехник в Сумах.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Сумах

Среди похожих профессий в Сумах наиболее высокооплачиваемой считается Озеленитель. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 8805 грн. На втором месте - Слесарь-сантехник с зарплатой 7720 грн, а на третьем - Дворник с зарплатой 6801 грн.

Рекомендуемые вакансии

Пропонуємо роботу продавець-консультант
, Суми, Сумська область
На постійну роботу в магазин "Без переплат" потрібен продавець-консультант, з опитом роботи від 2-х років.Оплата праці : ставка за годину + премія.Запрошуємо усіх бажаючіх.За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону.
Електрик-сантехнік майстер універсал з авто
, Суми, Сумська область
" ІНВАЙТ" національна facility-компанія, яка стабільно та впевнено працює на ринку виробничо-господарського аутсорсингу,Запрошуємо в свою команду на постійну роботуелектрика -сентехніка майстра універсала з авто .Обов'язки:Ви будете виконувати дрібний ремонт приміщень (офіси, банки, квартири) на побутовому рівні.Ремонтні роботи електрика та сантехніка.Ремонт та заміна розеток, вимикачів, кранів, замків.Робота з заявками в Сумах.Умови праці:Постійну роботуГрафік роботи: графік два, три дня в неділю. Вихідні субота та неділяНеповний робочий день.Зарплата від 5 000-10 000 грн. + пальне.тел. - 06*********73.
Будівництво каркасних скандинавських будинків
, Суми, Сумська область
Запрошуємо на роботу у Буковель Івано-Франківська обл, майстрів в різних напрямкахВ кого вже є досвід в каркасному будівництві,майстрів які робили оздоблення квартир: гіпсокартон,плитка,електрика,сантехніка,малярні роботи,більще інформації по телефону.Сергій
Сантехнік / Сантехник (оплата кожного дня)
, Суми, Сумська область
Терміново в бригаду потрібен сантехнік з власним авто та інструментом (виконуємо роботи від ремонту змішувача до заміни стояків та радіаторів опалення) Працюємо "по звонку" - є виклик - виїжджаємо та виконуємо ремонтно-монтажні роботи. Оплата за виконану роботу кожного дня! Великою перевагою буде наявність навичок електрика. Вся додаткова інформація по телефону - телефонуйте!Наявність власного авто та інструмента обов'язкове!!!