Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Удаленная работа в Сумах"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Удаленная работа в Сумах"

12 250 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Удаленная работа" по диапазонам зарплаты в Сумах

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Удаленная работа в Сумах открыто 2 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 11.1+ грн. 50% объявлений с зарплатой 19,9+ грн, и 0% с зарплатой 10.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Удаленная работа в Сумах"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Удаленная работа в Сумах.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Сумах

Среди похожих профессий в Сумах наиболее высокооплачиваемой считается Обходчик. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 13420 грн. На втором месте - Эксперт с зарплатой 12508 грн, а на третьем - Специалист с зарплатой 10563 грн.

Рекомендуемые вакансии

Водій з авто реєстрація в таксі
Такси «Авангард», Суми
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України: Сумах, Полтаві,Києві ,Білій-Церкві ,Бровари ,Ірпінь, Буча ,Вишневий, Бориспіль , Одесі, Дніпрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації" beru-taxi.com.ua/rabota-v-taksi/ вкажіть місто для роботи !набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте/підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель 5 грн ,газ 2,5 грн ,бензин 4 грн для наших водіїв !
Водій з легковим авто
Таксі «Беру», Суми
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України: Києві ,Білій-Церкві ,Бровари ,Ірпінь, Буча ,Вишневий, Бориспіль , Одесі, Дніпрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Полтаві, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації" beru-taxi.com.ua/uk/robota-v-taksi/ вкажіть місто для роботи ! набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте/підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель ,газ ,бензин для наших водіїв !
Требуется мастер маникюра
, Суми, Сумська область
Мастер манікюра в салон красоти в центре города подучиваем хорошим навыкам в работе маникюра педикюра
Менеджер з продажу м. Суми
, Суми, Сумська область
Інтернет-магазин «Стожари» займається опт.торгівлею за напрямком – сад.город, будівельні матеріали, посуд, госп.товари, електротовари, інструмент та багато іншого.Ми пропонуємо:- Можливість працювати, не виходячи з дому.- Графік роботи з 9:00 до 18:00 з понеділка до п'ятниці.- Дистанційне навчання (5дн),- Своєчасна виплата заробітної плати ставка + премія (два рази на місяць), кар'єрний зріст.Ваша робота полягатиме :- Прийом та обробка замовлень клієнта ( у телефонному режимі) ,також робити допродажі за асортиментом магазину.- залучення нових клієнтівЩо вам потрібно для роботи:- комп’ютер або ноутбук;- навушники з мікрофоном- наявність інтернетуПосилання на форму подання резюме натисніть ВідгукнутисьЯкщо е питання дзвоніть в робочій час - Пн- Пт 09:00-18:00
Инстаграм менеджер. Выплаты ежедневно. Фриланс удаленная онлайн работа на дому в INSTAGRAM. Без опыта
Simple Tech, Сумы, Сумская область
Слава Украине!Пока что актуальный набор.Приглашаю Вас работать удаленно вести Instagram профиль.Подходит работа для студентов, для школьников, в декрете (декрет) и всем кому нужен удаленный заработок на дому.Требования:‣ по возрасту с 16 лет.‣ 3-4 часа свободного времени в день.‣ умение пользоваться Instagram и Telegram.‣ наличие смартфона или ПК или ноутбука.‣ вежливость.Условия работы:‣ свободный гибкий график.‣ удаленная работа на дому.‣ без опыта берем (обучаем, есть пошаговый алгоритм работы).‣ постоянная поддержка на каждом этапе.Заработная плата 700 грн в день. Выплаты ежедневно на Вашу карту.Обязанности:‣ вести страницу в Instagram.‣ по четкой инструкции публиковать посты и истории на рабочей странице.‣ по готовому шаблону отвечать клиентам.‣ предоставлять 5 коммерческих услуг для социальных сетей.Подходите по требованиям?Быстрее пишите мне.Отвечаю быстро!ПИСАТЬ:• в TELEGRAM по номеру указанному в объявлении.• в VIBER по номеру указанному в объявлении.Контактное лицо: Владислав І РаботаДам полную информацию по работе и начнем.  Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89         .
Потрібний Сценарист (опис картинок)
, Суми, Сумська область
Вас вітає компанія MCDanelПотрібний робітник для описування картинок , робота віддалена.всьому навчимо :) Обов'язки: - Описувати картинки. - Здатність швидко та захоплююче писати. - Дотримання орфографії та правильної пунктуації. - Мати Комп'ютер (ноутбук). Умови: - Віддалена робота!!! - Повністю віддалена робота з гнучким графіком. - Оплата на будь-яку українську картку - Можливість вибору періоду оплати: щотижня чи після виконання роботи. Як подати заявку: Надішліть мені повідомлення в особисті .
Віддалена робота, координатор роботи таємних покупців (Суми і область)
, Суми, Сумська область
Міжнародна компанія 4Service пропонує вакансіюКоординатор роботи таємних покупців (Суми і область)Умови:віддалено (робота з дому), з будь-якого міста України;цікаві проекти перевірки якості обслуговування у різних закладах;зарплата залежить від виконаної роботи ( до 10-12 тис.грн);надаємо дистанційне навчання;графік пн-пт 9.00-18.00Вимоги:ПК або ноутбук, швидкісний інтернет;відповідальне ставлення до роботи;грамотне усне і писемне мовлення;комунікабельність.Обов'язки:Організовувати роботу таємних покупців - координувати анонімні перевірки якості обслуговування в магазинах, аптеках, банках та інших закладах.Не втрачайте свій час! Починайте кар'єру у нашій компанії!Вкажіть свої контакти за посиланням - і ми з вами зв'яжемося якнайшвидше.
Робота на власному авто Uber, Bolt, Uklon, Opti.Суми
, Суми, Сумська область
ЗП від 10 000 до 55 000 грн в міс;Гнучкий графік роботи;Повна або часткова зайнятість;Працюємо у сфері підключення водіїв з 2016-го року!!Підключаємо водіїв на власному авто (ваш попередній досвід-не має значення, обучаємо усьому “з нуля”) до всіх сервісів таксі (Uber, Bolt, Uklon, Opti), по всій Україні!!Наші переваги:- Миттєве підключення та інструктаж;- Підтримка 24/7(онлайн);- Вирішення питань з заблокованим акаунтом/автомобілем;- Своєчасні виплати на карти будь-яких банків;- Можливість виведення коштів у будь-який час;- Можливість отримувати додаткові кошти за рекламу;- Знижки на пальне, майже на всіх великих АЗС;- Знижки на усі види страхування (автоцивілка, зелена карта і т.п.);- Знижка на автозапчастини;- Програма “БІЗНЕС ПІД КЛЮЧ” (для тих, хто хоче розпочати свій власний бізнес у таксі);Ще залишились якісь питання? Тоді з задоволенням чекаємо на ваш дзвінок!!!
Домработница в частную школу
, Суми, Сумська область
Вакансія в невелику приватну школу! Шукаємо вправну та відповідальну господиню з досвідом роботи кухарем і прибиранням. Обов'язки: - Приготування смачних і поживних страв - Прибирання приміщень школи, підтримання чистоти та порядку -Додаткові завдання за запитом керівництва Вимоги: - Досвід роботи як кухар не обов'язково- Досвід в прибиранні домашніх приміщень не обов'язково - Відповідальність та добросовісне ставлення до роботи - обов'язково- Знання основ гігієни та безпеки - Без шкідливих звичок Ми пропонуємо: - Конкурентну заробітну плату: від 6000 грн/ пів дня, до 9000 - 10000грн/повний день - Доброзичливу атмосферу та дружнє оточення Якщо ви готові приєднатися до нашої шкільної сім'ї та внести свій внесок у затишок та комфорт нашого дому, дзвоніть.
Потрібен майстер манікюру та бровіст
, Суми, Сумська область
Потрібен майстер манікюру та бровіст. Бажано з досвідом роботи. Перукарня знаходиться в центрі міста, велика проходимість клієнтів. Можлива оренда. Зарплата 8-15 тисяч
Суми.Продавець-консультант в магазин Аврора
, Суми, Сумська область
Запрошуємо в команду продавця-консультанта«Аврора мультимаркет» — українська мережа магазинів. Нам 13 років! Ми постійно розвиваємось: протягом 2023 року ми відкрили понад 400 магазинів! Зараз мережа налічує понад 1300 магазинів в Україні і понад 10 в Румунії.Запрошуємо в команду продавця-консультанта за адресами:вул. Героїв Крут 60/4Нам буде класно працювати разом, якщо ти:хочеш надавати клієнтам кращий сервіс не любиш «скучати» і сидіти на місці з задоволенням навчаєшся новомуНам не важливо чи маєш ти досвід, але:тобі 18 або більше років;обов’язкова наявність дійсного документу про військовий облік (для чоловіків).У чому полягатиме твоя робота:викладка товарів; контроль відповідності і наявності цінників;розрахунок на касі (це не складно, ми навчаємо );підтримка чистоти та порядку;сприяння збереженню товарів.В Аврорі ми цінуємо щоденні маленькі і великі справи, які робить наша команда задля спільної місії: зробити товари для дому та душі доступними!Пропонуємо тобі:повне/неповне навантаження;гнучкий, змінний графік роботи;ЗП від 8600 грн. без верхньої межі (за 18 робочих днів);бонуси на покупки товарів в нашій мережі;матеріальну допомогу ВПО й людям з інвалідністю;Переваги роботи в нашій команді:можливість швидко побудувати кар'єру; спортивні челенджі та заходи; щотижневі онлайн зібрання усією компанією; можливість долучатись до благодійних ініціатив та наближати перемогу разом!Хочеш в команду Аврори? Телефонуй! 09*********58 06*********58 06*********58
Тренер з харчування онлайн, менеджер онлайн
, Суми, Сумська область
Онлайн-школа корекції ваги зараз шукає активних амбіційних людей на посади тренера по харчуванню і на посаду менеджера - людини, яка могла би керувати роботою тренерів. Надається безкоштовне навчання , можливість працювати і заробляти в любому зручному місці.Чого ми хочемо від тебе:1) Від 21 року2)Вміння вести соц.мережі3) Бажання навчатись4) Відповідальність5) приділяти роботі 2-4 години в деньНе телефонувати. Залиште свій телеграм для зв'язку. Або напишіть мені
Мережа магазинів Економклас м.Суми запрошує продавців
, Суми, Сумська область
В звязку з розширенням магазини ЕкономКлас м. Суми (вул. Харківська, Петропавлівська, Горького) запрошують на роботу продавців-касирів!!!Ми пропонуємо:роботу біля домуграфік 5 робочих, 2 вихіднихнавчання за рахунок Компаніїзаробітна плата 150******00розглядаємо без досвіду роботиЯкщо цікавить постійна робота, то запрошуємо до нас.!
Менеджер по продажам удаленно
, Суми, Сумська область
Мы, компания по предоставлению коммунальных услуг Teplo Save, ищем менеджера по продажам (удаленно, на дому) в любом городе Украины.Ваша главная задача — продавать по телефону удаленно клиентам услуги нашей компании. Мы обучим вас и дадим инструменты для удачного старта. Работа за процент с продаж, зп не ограничена.Гибкий график работы От вас необходимо: наличие компьютера, интернета, мобильного телефона либо гарнитуры для совершения звонков.Звоните, либо пишите в ЛСteplosave.com.ua
Суми.Продавець-консультант в магазин Аврора(неповне навантаження)
, Суми, Сумська область
Запрошуємо в команду продавця-консультанта (неповне навантаження)«Аврора мультимаркет» — всеукраїнська мережа магазинів формату One dollar store, яка представлена на ринку більше 12 років та налічує понад 1000 магазинів. Запрошуємо до команди продавця-консультанта, щоб разом покращувати повсякденне життя людей, роблячи товари для дому та душі доступнішими.Попередній досвід та місце роботи не мають значення, бо головне — бажання розвитку і готовність до навчання. Ми готові допомагати та підтримувати! Можемо розглянути кандидатів на повне/неповне навантаження!Довіряємо:Відповідність і наявність цінників на товар;Викладку товару згідно зі стандартами;Розрахунок відвідувачів на касі державною мовою;Підтримку чистоти та порядку в магазині;Збереження матеріальних цінностей.Цінуємо:Вміння активно працювати;Комунікабельність та доброзичливість;Навички користування ПК;Бажання вчитися та розвиватися;Наявність дійсного документу про військовий облік (для чоловіків).Пропонуємо:#візьмвідповідальністьотримай_можливістьофіційне працевлаштування, оплачувана відпустка і лікарняні;графік роботи 3/2;конкурентна заробітна плата без верхньої межі, штрафів і відрахувань;#взаємодізарадимріймега швидкий кар'єрний старт;щотижневі онлайн збори компанії із можливістю поставити запитання генеральному директору;щомісячні бонуси на покупки товарів в нашій мережі;#будвідкритимдо_новогокорпоративна форма;розтермінування на покупку велосипедів та генераторів;курси і тренінги від корпоративного навчального центру;#створюсвійсвітможливість — першим бачити всі товарні новинки;подарунки за участь у різних подіях компанії;цікаве корпоративне (заходи, квести) і спортивне (марафони, челенджі)життя;#дарудобровільноBaby-Box для новонароджених аврорчиків;підтримка і турбота у складних обставинах;участь у благодійних проєктах (аукціони, збори, донорство);#лідирувефективностіприємні бонуси за втілення ідей;навчання і використання LEAN — методології (ощадливе виробництво);постійний супровід і підтримка: ліній: гаряча, довіри, юридична, психологічна, IT;Аврора Мультимаркет — це українська мережа магазинів, яка забезпечує товарами першої необхідності покупців з усієї країни, крім окупованих територій, і визнана критично важливою для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення України. Наші військовозобов? язані працівники мають можливість пройти процедуру бронювання за наявності належно оформлених військово-облікових документів.Твоя цікава, стабільна робота та розвиток в компанії можливостей!Не зволікай — телефонуй!093−170−75−58066−170−94−58067−617−07−58
Запрошуємо до співпраці швачку
, Суми, Сумська область
Запрошуємо до співпраці швачку з досвідом роботи.Заробітна плата від 12000.Графік гнучкий, можлива робота на дому. Майстерня в центрі міста. Тел.05******24
Машиніст насосних установок
1850, СУМСЬКА ФІЛІЯ СУМСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Суми, Сумська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:1850 Можлива онлайн-співбесідаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:інше
Бариста, 18+, досвід не потрібен
, Суми, Сумська область
Робота в найбільшій та найкращій мережі кав’ярень в місті Суми - GuruCoffee18+Досвід необов'язковий, всьому навчаємоГрафік 2/2, на даний момент з 8:00 до 21:30, підвозимо до дому після роботиЗарплата погодинна, ставка 25 грн за годину + 5% від каси + чайові.Кожні пів року ставка підвищуєтьсяЗарплата виплачується двічі на місяцьОфіційне оформлення за бажанням, але якщо офіційно - усі податки сплачуємо миКожна зміна = безкоштовна каваВ обов'язки входить:приготування напоїв, спілкування с гостями мережі, підтримка чистоти на точці та уніформи, ведення обліку та іншіДля більш детальної інформації пишіть в чат, або вайбер/телеграм 05******09 або в інстаграм gurucoffee.sumy
Спеціаліст технічної підтримки
На сайт магазину одягу шукаємо спеціаліста технічної підтримки у чаті. Робота не віддалена, в офісі.Обов язки : ведення листування з клієнтами магазину, прийом замовлень.Умови роботи :• графік повний робочий день з 08:30 до 18:00• заробітня плата від 17000 до 23500 на місяць• стажування оплачує компанія • гарнітуру надає також компанія • робота за комфортним робочим місцем Вимоги : вміння спілкуватись з клієнтами, пунктуальність.Детальніше за номером або у повідомлення.