Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Заведующий в Сумах"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Требуется парикмахер в салон красоты «Вербена»(есть резервное электр.)
, Суми, Сумська область
На постоянную работу в салон красоты "Вербена" требуется парикмахер с опытом работы. Высокая заработная плата. Хороший коллектив. Официальное трудоустройство. Наработанные клиенты. В салоне есть дополнительное резервное электричество. Подробные условия по телефону.
Требуется косметолог в салон красоты "Вербена"(есть резерное электр.)
, Суми, Сумська область
На постоянную работу в салон красоты "Вербена" косметолог. Высокая заработная плата. Хороший коллектив. Официальное трудоустройство. Наработанные клиенты. В салоне есть дополнительное резервное электричество. Подробные условия по телефону.
Керуючий магазином, адміністратор продуктового магазину
, Суми, Сумська область
Опис вакансіїКомпанія ТОВ «Амбар-Маркет», мережа продуктових супермаркетів по м. Суми, запрошує до співпраці «Керуючого магазином».Основні функції:· Організовувати ефективну та безперебійну роботу маркету.· Забезпечувати роботу відповідно до корпоративних стандартів компанії, а саме: взаємодія з клієнтами, з постачальниками, правила поведінки персоналу.· Організація роботи з товаром.· Проводити інвентаризацію та контролювати обіг матеріальних цінностей, забезпечувати їх збереження.· Забезпечувати високий рівень обслуговування клієнтів.· Керувати персоналом: контролювати ефективність роботи підлеглих, складати графік змінності, навчати та стажувати нових працівників.Вимоги до кандидатів:· Наявність керівного досвіду роботи від 3-х років в торгівлі.· Управлінські навички, відповідальність, стресостійкість, чесність.· Організованість, вміння швидко приймати рішення і відповідати за результат.· Готовність до навчання.Офіційне працевлаштування з дотриманням усіх вимог Законодавства. Мотивуюча оплата праці (ставка + премії, бонуси), графік роботи, обов’язки обговорюються індивідуально на співбесіді.Тел. для контакту 05******24 Наталя.
Заступник директора, менеджер з управлінського обліку
, Суми, Сумська область
Компанія ТОВ «Амбар-Маркет», мережа продуктових супермаркетів по м. Суми, запрошує до співпраці «Бухгалтера з аналітичного управлінського обліку».Обов’язки:Організація, контроль та координація роботи бухгалтерів з первинного обліку (операторів КН).Ведення, контроль та організація обліку ТМЦ по мережі в програмі 1С.Проведення планових та позапланових інвентаризацій залишків ТМЦ по торговій мережі.Зведення і відображення результатів інвентаризації ТМЦ в обліковій базі 1С.Підготовка підсумкових результатів інвентаризації в аналітичних звітах з висновками і пропозиціями.Аналіз та контроль змін даних облікової бази за товарними залишками, ціновим та кількісним характеристикам.Проведення списання ТМЦ.Вимоги до кандидатів:Вища економічна освіта (фінанси, облік і аудит), знання правил та методики проведення інвентаризації.Наявність досвіду роботи в організації і проведенні інвентаризацій в роздрібнійц торгівлі.· Впевнене володіння ПК та 1С. (управлінський та бухгалтерський облік), Excel.Вміння працювати з великою кількістю номенклатури.Аналітичний склад розуму, уважність, вміння аналізувати і структурувати великий об’єм інформації, відповідальність, порядність, комунікабельність.Готовність до навчання.Офіційне працевлаштування з дотриманням усіх вимог Законодавства. Мотивуюча оплата праці (ставка + премії, бонуси), графік роботи, обов’язки обговорюються індивідуально на співбесіді.Чекаємо на Ваші резюме. В разі виникнення запитань – тел. для контакту 05******24 Наталя.
Спеціаліст державної служби (місцевого самоврядування)
1850, СУМСЬКА ФІЛІЯ СУМСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Суми, Сумська область
Заробітна плата (усього): 8990 грнУ тому числі основна: 6300 грнОписХарактер виконуваної роботи:ІншеКоментар: На період дії воєнного стану, до призначення в установному законодавством порядку на цю посаду переможця конкурсу.Основні функціональні обов'язки:Заступник начальника відділу державної реєстрації актів цивільного стану у місті Чернігові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Реалізація державної політики у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. Попередньо телефонувати: (0462) 67-80-92; (099) 468 31 88 - Наталія Василівна.Вид трудового договору:строковийКоментар: на період дії воєнного стану.Режим роботи:5-денний робочий тижденьКоментар: з вівторка по суботуУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Якісне виконання поставлених завдань, вміння працювати з інформацією, вміння працювати в команді, вміння використовувати ком'ютерне обладнання та програмне забезпечення, вміння використовувати офісну техніку.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):стресостійкість, дисциплінованість, відповідальність, комунікація.
Спеціаліст державної служби (місцевого самоврядування)
1850, СУМСЬКА ФІЛІЯ СУМСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Суми, Сумська область
Заробітна плата (усього): 8990 грнУ тому числі основна: 6300 грнОписХарактер виконуваної роботи:ІншеКоментар: На період дії воєнного стану, до призначення в установному законодавством порядку на цю посаду переможця конкурсу.Основні функціональні обов'язки:Заступник начальника Красноградського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Красноградському районі Харківської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Реалізація державної політики у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. Попередньо телефонувати: 0 (57) 447 33 24; (066) 331 84 83 - Тетяна Миколаївна.Вид трудового договору:строковийКоментар: на період дії воєнного стану.Режим роботи:5-денний робочий тижденьКоментар: з вівторка по суботуУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Якісне виконання поставлених завдань, вміння працювати з інформацією, вміння працювати в команді, вміння використовувати ком'ютерне обладнання та програмне забезпечення, вміння використовувати офісну техніку.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):емоційна витривалість, стресостійкість, дисциплінованість, відповідальність, комунікація, вільне володіння державною мовою.
Бухгалтер
ВП Азімут, Суми
Вимоги, побажання: - Досвід роботи на аналогічній бажаний;- Знання бухгалтерського обліку та податкового законодавства;- Вміння працювати з програмним забезпеченням бухгалтерського обліку;- Висока відповідальність та уважність до деталей;- Здатність працювати в команді та виконувати завдання відповідно до встановлених термініОбов'язки: - Ведення бухгалтерського обліку,- Контроль за правильністю ведення первинної документації;- Оперативне вирішення бухгалтерських питань;- Підготовка фінансової звітності, договорів.Умови: - можливе працевлаштування без досвіду роботи;- соціальний пакет;.- заробітна плата 16000 грн.
Пакувальник косметики Loreal у Щецин
Just Work, Суми
Loreal — провідна міжнародна компанія, що спеціалізується на розробці, виробництві та продажу косметичних засобів, парфумерії та продукції здорового харчування.___________________ Основна інформація: Ставка: 25.50 - 29.50 зл/година (нетто);Заробітня плата: 4900 - 7300 зл/місяць (нетто); Графік: 5 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 180 - 220 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Щецин.___________________ Заробітна плата:• 25.50 зл/година (нетто) — базова ставка;• 29.50 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• +10% за роботу в нічні зміни;• 300 зл/місяць (нетто) — бонус за відвідуваність;• 500 зл/місяць (нетто) — премія за ефективність;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• 5 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни (без нічних);• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• Можна працювати понаднормово;• 180 - 220 годин на місяць.___________________ Обов'язки:• Контроль якості;• Пакування гігієнічних засобів;• Комплектування замовлень.___________________ Проживання безкоштовне:• Надається житло неподалік робочого місця, обладнане всім необхідним для комфортного проживання (приватні будинки готельного типу або квартири);• Сімейним парам надається окрема кімната;• Є окремі кімнати для сімейних пар;• Номери знаходяться у відмінному стані та з якісним ремонтом.___________________ Додаткова інформація:• Надається безкоштовна робоча форма;• Роботодавець покриває витрати на трансфер до місця роботи;• Є безкоштовний комплексний обід (перше та друге);• Допомагаємо в отриманні Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.
Заступник директора
1850, СУМСЬКА ФІЛІЯ СУМСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Суми, Сумська область
Заробітна плата (усього): 24973 грнУ тому числі основна: 11300 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:1850 Організовує проведення перевірок, обстежень будівель, споруд. Контролює вчасне проведення перевірок. організовує вивчення умов праці на робочих місця, атестації та сертифікації робочих місць і шкідливих виробничих факторів. Наявність посвідчень: по загальним питанням, заходи праці, пожежної безпеки, II група електробезпеки. Звертатися за інформаццією 050-261-36-39 Наталія МиколаївнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання законодавчих та нормативно правових актів; знання правил атестації робочих місць; порядок ведення розслідування на підприємстві нещасних випадків.
Завідувач сектору
1850, СУМСЬКА ФІЛІЯ СУМСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Суми, Сумська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийКоментар: На період дії воєнного стану, до призначення в установному законодавством порядку на цю посаду переможця конкурсу (державна служба).Основні функціональні обов'язки:1850 Завідувач сектору управління оперативно-чергової служби, зв'язку, оповіщення та захисту об'єктів критичної інфраструктури, населення і територій ДЦНС СОДА. Участь у здійсненні заходів щодо реалізації державної політики у сфері захисту об'єктів критичної інфраструктури та забезпечення національної системи стійкості на території Сумської області. Робота на керівних посадах не менше трьох років. Попередньо телефонувати: (0542) 611718; (095) 9319641 - Світлана Володимирівна.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місціПрофесійні компетенції (знання, навички):До розміру основної заробітної плати входять доплати за ранг держслужбовця і за вислугу років на державній службі.
Пакувальник снеків Kind Snacks в Гданську
Just Work, Суми
Основна інформація: Ставка: 26.25 - 30.25 зл/година (нетто); Заробітна плата: 5500 - 7600 зл/місяць (нетто); Графік: 5 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 - 240 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Гданськ.___________________ Заробітна плата:• 26.25 зл/година (нетто) — базова ставка;• 30.25 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• 300 зл/місяць (нетто) — бонус за відвідуваність;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• Без нічних змін;• 5 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• Можна працювати понаднормово;• 200 - 240 годин на місяць.___________________ Обовʼязки:• Пакування продукції: підготовка упаковки, пакування та збір в коробки;• Контроль якості та відповідність продукції стандартам під час пакування. Проживання безкоштовне:• Безкоштовне комфортне житло для 2 - 4 осіб (сімейні пари в окремій кімнаті);• В кімнатах є Wi-Fi та кондиціонер / обігрівач;• Тим, хто проживає на власному житлі, компенсується по 300 злотих щомісяця до зарплати.___________________ Додаткова інформація:• Можливість кар'єрного зростання до лідера зміни;• Безкоштовний транспорт до/з роботи;• На підприємстві кімната температура (22-24°C);• Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.
Пакувальник спідньої білизни на склад продукції Calvin Klein в Катовіце
Just Work, Суми
Calvin Klein Inc. — американська компанія, що випускає джинси, спідню білизну, одяг у стилі унісекс та аксесуари.___________________ Основна інформація: Ставка: 25.50 - 29.50 зл/година (нетто); Заробітня плата: 5100 - 7300 зл/місяць (нетто); Графік: 5 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 - 220 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Катовіце.___________________ Заробітна плата:• 25.50 зл/година (нетто) — базова ставка;• 29.50 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• 300 зл/місяць (нетто) — бонус за відвідуваність;• 500 зл/місяць (нетто) — премія за ефективність;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• Без нічних змін;• 5 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• Можна працювати понаднормово;• 200 - 220 годин на місяць.___________________ Обов'язки:1. Перевірка продукції відсутність браку;2. Сортування за розмірами та категоріями;3. Пакування та підготовка до відправки.___________________ Проживання безкоштовне:• Житло повністю оплачується роботодавцем;• Умови проживання хороші, у кімнатах сучасний ремонт;• До 4-х осіб у номері (чоловіки / жінки — окремо);• Надаються окремі кімнати для сімейних пар;• Зручне розташування поблизу роботи;• Тим, хто проживає на власному житлі, компенсується по 300 злотих щомісяця до зарплати.___________________ Додаткова інформація:• Надається робочий одяг (безкоштовно);• Є комплексні обіди у їдальні (від 5 злотих);• Безкоштовний трансфер до роботи та назад (приватний автобус);• Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.
Завгосп в офісну будівлю
, Суми, Сумська область
В адміністративну офісну будівлю шукаємо завідуючого господарством. Необхідно слідкувати за всим та підтримувати у робочому стані. Основні обовʼязки:Забезпечення функціонування будівліКонтроль справності мережВиконання ППРРобота з постачальниками комунальних послуг (листування, рахунки, акти, показники лічильників)Виконання мілкого поточного ремонту за необхідностіЖурнали робочого часу працівників (охорони, котельщиків, прибиральниць)Контроль та підтримка роботи котельніПошук підрядників на окремі роботиЗакупівля поточних матеріалівРобота з орендарями, забезпечення базових потребВиконання доручень керівникаБудівля знаходиться за адресою, Кірова, 20 (Герасима Кондратєва).Графік роботи Пн-Пт 9−18
Перукар в салон краси в Києві, надаємо житло іногороднім
, Суми, Сумська область
ОПИСАНИЕМіжнародна мережа «Експрес Стрижка» запрошує на роботу перукарів з досвідом роботи від 2-х років. Робота постійна або на підміну.Надаємо житло іногороднім.Салони знаходяться в різних районах Києва в місцях з найбільшою прохідністю клієнтів.Мережа «Експрес Стрижка» — це найбільша мережа перукарень в Україні, яка налічує більше 100 салонів в Україні та Європі та яка користується великим попитом серед клієнтів.Переваги роботи в салонах мережі:Салони знаходяться місцях з великою прохідністю, що гарантує постійний потік клієнтів;Індивідуальний змінний графік або на підміну під потреби майстра;Висока зарплатня до 12 000 грн на тиждень;Мотиваційні програми;Дружній колектив;Житло для іногородних;Найкращі майстри мережі мають можливість роботи в салонах нашої мережі у Польщі та Чехії.Нашим майстрам ми надаємо:Засоби дезінфекції, маски, рукавички та витратні матеріали, необхідні при обслуговуванні клієнтів.Майстру необхідно мати:набір інструментів;фен;машинку для стрижки;наявність двох комплектів інструментів буде перевагою;Ставайте частиною нашої дружньої команди. Телефонуйте або залишайте резюме.
Терміново потрібен! Перукар-колорист в салон краси
, Суми, Сумська область
Ми шукаємо талановитого перукара длянашого салону краси «Women's Secrets»у місті Суми. Якщо ти маєш досвід роботи від 1 року і бажання розвиватися в сфері краси, то ти саме той, кого ми шукаємо.Основні обовʼязки:Здійснення різних зачісок та укладок відповідно до побажань клієнтівПроведення фарбування, мелірування та інших процедур з фарбування ВОЛОССЯЗдійснення різних видів стрижок та корекції зачісокНадання консультацій клієнтам щодо догляду за волоссям та створенням модного образуВимоги:Досвід роботи від 1 року на аналогічній посадіЗнання сучасних технік та тенденцій в області перукарського мистецтваВміння працювати з різними типами волосся та обличчяКреативність та уважність до деталейДоброзичливе ставлення до клієнтівБудемо раді вітати тебе в нашій команді! телефонуй 09******50
Секретар керівника (організації, підприємства, установи)
1850, СУМСЬКА ФІЛІЯ СУМСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Суми, Сумська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 3350 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:1850 Веде діловодство, виконує різні операції із застосуванням комп'ютерної техніки, призначеної для збирання, оброблення і подання інформації для підготовки і прийняття рішень. Приймає документи і особисті заяви на підпис керівником підприємства. За інформацією звертатися 00664221062 Ірина МиколаївнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Неповний робочий часУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:інше
Секретар
1853, РОМЕНСЬКА ФІЛІЯ СУМСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Суми, Сумська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:приймати вхідну кореспонденцію, яка надходить на розгляд керівникові, організовувати приймання відвідувачів, ведення документообігу. Друкувати за вказівкою керівника різні матеріали. Здійснювати контроль за виконанням доручень. Виконувати функції, що включають організаційно-технічне забезпечення адміністративно-розпорядчої діяльності керівника.Звертатись за телефоном:(05448) 51962, фахівець центру зайнятості Вікторія ВолодимирівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: без соціальних перевагПрофесійні компетенції (знання, навички):впевнений користувач ПК (знання програм MC Office); вміння працювати з офісною технікою (ксерокс, принтер, сканер), вільне володіння українською мовою
Завідувач складу
1851, Конотопська філія Сумського обласного центру зайнятості, Суми, Сумська область
Заробітна плата (усього): 7060 грнУ тому числі основна: 7060 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:комірник яйцескладу, вести облік продукції на складіВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: без перевагПрофесійні компетенції (знання, навички):користувач пк
Начальник відділу
1850, СУМСЬКА ФІЛІЯ СУМСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Суми, Сумська область
Заробітна плата (усього): 7500 грнУ тому числі основна: 7500 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:1850 Начальник відділу взаємодії з прикодонними громадами. Контроль аналізу тенденцій економічного, соціального розвитку прикорданних територіальних громад, контроль проведення моніторингу та оцінки їх соціально-економічного стану.За інформацією звертатись за
Завідувач господарства
1853, РОМЕНСЬКА ФІЛІЯ СУМСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Суми, Сумська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:здійснювати роботи з господарського обслуговування установи. Забезпечувати збереження господарського інвентарю, його відновлення та поповнення, а також додержання чистоти у приміщеннях та на прилеглій території.Звертатись за тел.00972278412, фахівець центру зайнятості Олена СергіївнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: немає соціальних переваг