Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Продажа техники в Сумах"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Продавець-консультант
1850, СУМСЬКА ФІЛІЯ СУМСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Суми, Сумська область
Заробітна плата (усього): 7000 грнУ тому числі основна: 7000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:1850 Продаж парфумів, працювати на свіжому повітрі. За детальною інформацією звертатись 050-596-10-10 Тамара ДмитрівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:інше
Сортувальник вторсировини на виробництво
, Суми, Сумська область
Компанії «ПОЛІСАН» на постійну роботу потрібен сортувальник.Довідки за тел. 05*********20Вимоги:чесність, працьовитість, акуратність, старанність;неконфліктність, фізична витривалість;задовільний стан здоров’я.Обов’язки:Сортування залишків підприємства: утилізація/продаж/на власні потреби;Перевірка технічного стану та комплектації ТМЦ для продажу, доукомплектація по можливості, пакування;Здійснення дрібного ремонту побутової техніки, меблів та інших ТМЦ до реалізації (приведення до товарного вигляду)Організація фізичного відвантаження та реалізації відходів та ТМЦ зі складу;Передача інформації про кількість реалізованих ТМЦ/сировини відповідальному комірнику для виписки перепустки в 1СУмови роботи:офіційне оформлення;підвезення на роботу і з роботи транспортом компанії.
Продавець-консультант
, Суми, Сумська область
Пропонуємо роботу продавця-консультанта в магазин «Logovo Konditera” з продажу інгредієнтів та приладдя для кондитерів. Знаходимося в центрі, поряд з ТЦ “Viva”. Графік роботи: 9:00 до 18:00-будніСб. 3 9:00 до 17:00, Нд. 3 9:00 до 16:00Офіційне працевлаштування!Стажування оплачується.Якщо Вас зацікавила наша вакансія, залиште свій номер телефону, ПІБ.(для швидшого реагування відправляйте на Вайбер 06******55)