Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат в отрасли "Шоу-бизнес / Искусство в Сумах"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат в отрасли "Шоу-бизнес / Искусство в Сумах"

15 384 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий в отрасли "Шоу-бизнес / Искусство" по диапазонам зарплаты в Сумах

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 27.04.24, в отрасли Шоу-бизнес / Искусство в Сумах открыто 6 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 5.4+ грн. 33.3% объявлений с зарплатой 9.8+ грн, и 16.7% с зарплатой 40,6+ грн

Уровень средней зарплаты в отрасли "Шоу-бизнес / Искусство" за последние 12 месяцев в Сумах

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы в Сумах.

Рейтинг востребованных профессий в отрасли "Шоу-бизнес / Искусство в Сумах" в 2024 году

Арт директор салона красоты является наиболее востребованной профессией в Сумах в отрасли Шоу-бизнес / Искусство. По данным нашего сайта, количество вакансий составляет 3. Уровень средней заработной платы у профессии Арт директор салона красоты равен 8750 грн

Рекомендуемые вакансии

Требуется парикмахер в салон красоты «Вербена»(есть резервное электр.)
, Суми, Сумська область
На постоянную работу в салон красоты "Вербена" требуется парикмахер с опытом работы. Высокая заработная плата. Хороший коллектив. Официальное трудоустройство. Наработанные клиенты. В салоне есть дополнительное резервное электричество. Подробные условия по телефону.
Танцовщица в шоу-балет
DICTATOR Club, Суми
Киев Show-Bar на Левом берегу ищет новые таланты, и готовы обучать вас красивому танцу!Условия работы:Предоставляем жилье иногороднимТерриториальное место работы г.Киев м.Харьковская;Индивидуальный подбор обуви и костюмов для каждой танцовщицы;График работы 5 дней в неделю с 17.00 до 22.00 (возможны изменения времени работы);Мы учитываем пожелания по графику и уважаем твое эмоциональное состояние.Требования:Возраст От 18 лет;Желание работать и развиваться;Приятная внешность, коммуникабельность, активная жизненная позиция;Возможно, без опыта работы, обучение с нуля в процессе работы для вас бесплатно.Более подробно ...68 АннаБудем рады видеть тебя в нашей команде!
Потрібний Сценарист (опис картинок)
, Суми, Сумська область
Вас вітає компанія MCDanelПотрібний робітник для описування картинок , робота віддалена.всьому навчимо :) Обов'язки: - Описувати картинки. - Здатність швидко та захоплююче писати. - Дотримання орфографії та правильної пунктуації. - Мати Комп'ютер (ноутбук). Умови: - Віддалена робота!!! - Повністю віддалена робота з гнучким графіком. - Оплата на будь-яку українську картку - Можливість вибору періоду оплати: щотижня чи після виконання роботи. Як подати заявку: Надішліть мені повідомлення в особисті .
Требуется косметолог в салон красоты "Вербена"(есть резерное электр.)
, Суми, Сумська область
На постоянную работу в салон красоты "Вербена" косметолог. Высокая заработная плата. Хороший коллектив. Официальное трудоустройство. Наработанные клиенты. В салоне есть дополнительное резервное электричество. Подробные условия по телефону.
Аніматор на дитяче свято
, Суми, Сумська область
Компанія: Аніматор в Креатив-групу «Давай грай!»3) 2000-800Що потрібно:Бажання пройти стажування та навчання, знати сучасні дитячі тенденції, мультфільми, тренди, українських виконавців тощо…Відповідальність, чесність, робота в команді.
Мастер-парикмахер в салон красоты
, Суми, Сумська область
Требуется специалист на работу в Салон красоты Pretty Woman в самом центре городаУ нас слаженный и дружный коллектив Работаем уже 14 летИмеем огромную базу клиентовГрафик работы 2/2
Перукар в салон краси в Києві, надаємо житло іногороднім
, Суми, Сумська область
ОПИСАНИЕМіжнародна мережа «Експрес Стрижка» запрошує на роботу перукарів з досвідом роботи від 2-х років. Робота постійна або на підміну.Надаємо житло іногороднім.Салони знаходяться в різних районах Києва в місцях з найбільшою прохідністю клієнтів.Мережа «Експрес Стрижка» — це найбільша мережа перукарень в Україні, яка налічує більше 100 салонів в Україні та Європі та яка користується великим попитом серед клієнтів.Переваги роботи в салонах мережі:Салони знаходяться місцях з великою прохідністю, що гарантує постійний потік клієнтів;Індивідуальний змінний графік або на підміну під потреби майстра;Висока зарплатня до 12 000 грн на тиждень;Мотиваційні програми;Дружній колектив;Житло для іногородних;Найкращі майстри мережі мають можливість роботи в салонах нашої мережі у Польщі та Чехії.Нашим майстрам ми надаємо:Засоби дезінфекції, маски, рукавички та витратні матеріали, необхідні при обслуговуванні клієнтів.Майстру необхідно мати:набір інструментів;фен;машинку для стрижки;наявність двох комплектів інструментів буде перевагою;Ставайте частиною нашої дружньої команди. Телефонуйте або залишайте резюме.
Терміново потрібен! Перукар-колорист в салон краси
, Суми, Сумська область
Ми шукаємо талановитого перукара длянашого салону краси «Women's Secrets»у місті Суми. Якщо ти маєш досвід роботи від 1 року і бажання розвиватися в сфері краси, то ти саме той, кого ми шукаємо.Основні обовʼязки:Здійснення різних зачісок та укладок відповідно до побажань клієнтівПроведення фарбування, мелірування та інших процедур з фарбування ВОЛОССЯЗдійснення різних видів стрижок та корекції зачісокНадання консультацій клієнтам щодо догляду за волоссям та створенням модного образуВимоги:Досвід роботи від 1 року на аналогічній посадіЗнання сучасних технік та тенденцій в області перукарського мистецтваВміння працювати з різними типами волосся та обличчяКреативність та уважність до деталейДоброзичливе ставлення до клієнтівБудемо раді вітати тебе в нашій команді! телефонуй 09******50