Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "2-3 часа в день в Сумах"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Грузчик ( подработка - склад полиграфии )
Полиграфическая компания, Сумы, Сумська область
Полиграфической компании на склад срочно нужны Грузчики. Условия: полная или частичная занятость (возможно совмещение с учёбой или основной работой). Выплаты ежедневные от 1100 грн. и болееОбязанности: Разгрузочно-погрузочные работы.Обращайтесь - 050 — б58 — 840З или 09б — 550 — 45З1 - Наталья Владимировна
20 тисяч на роботі з гнучким графіком
, Суми, Сумська область
Можливість Працевлаштування в компанії ТОВ "Промоушн Аутсорсинг" чекає на Тебе! Посада: КонсультантЛокація роботи: торгові точки по місту Суми (вибір локації за бажанням)Графік роботи: Гнучкий (4-8 годин на день)Чому варто обрати нас:Офіційне працевлаштування: Ми забезпечимо стабільність та визнання.Гнучкий графік роботи: Ти сам вибираєш, коли працювати та де.Зарплатня 20000+ за повної зайнятості: Твоя праця - твоя винагорода!Можливість часткової зайнятості: Дай собі можливість бути гнучким.Досвід роботи з людьми та кар'єрний ріст: Ми розвиваємо та підтримуємо нашу команду.Кого ми шукаємо:Повнолітніх, активних та комунікабельних хлопців та дівчат, сповнених бажанням навчатися та розвиватисяКонтактні дані для зв'язку:Телефонуйте або пишіть нам за номером +38********14 ОленаПриєднуйтесь до нашої команди та розкрийте свій потенціал!
Робота на власному авто Uber, Bolt, Uklon, Opti.Суми
, Суми, Сумська область
ЗП від 10 000 до 55 000 грн в міс;Гнучкий графік роботи;Повна або часткова зайнятість;Працюємо у сфері підключення водіїв з 2016-го року!!Підключаємо водіїв на власному авто (ваш попередній досвід-не має значення, обучаємо усьому “з нуля”) до всіх сервісів таксі (Uber, Bolt, Uklon, Opti), по всій Україні!!Наші переваги:- Миттєве підключення та інструктаж;- Підтримка 24/7(онлайн);- Вирішення питань з заблокованим акаунтом/автомобілем;- Своєчасні виплати на карти будь-яких банків;- Можливість виведення коштів у будь-який час;- Можливість отримувати додаткові кошти за рекламу;- Знижки на пальне, майже на всіх великих АЗС;- Знижки на усі види страхування (автоцивілка, зелена карта і т.п.);- Знижка на автозапчастини;- Програма “БІЗНЕС ПІД КЛЮЧ” (для тих, хто хоче розпочати свій власний бізнес у таксі);Ще залишились якісь питання? Тоді з задоволенням чекаємо на ваш дзвінок!!!
Водій кат. В, на Газель
, Суми, Сумська область
Водій, кат В, на газель вантажну. Робота по місту. можлива часткова зайнятість
Срочно нужны промоутеры
, Суми, Сумська область
Ищешь где подзаработать?На постоянную/временную работу срочно нужны активные ребята от 16лет.График работы гибкий, можно совмещать с учебой. З/п почасово, выплата ежедневная в конце дня от 40грн/час.
Комплектувальник замовлень на склад техніки Braun у Гданськ
Just Work, Суми
Braun — світовий лідер у виробництві якісної техніки, що пропонує широкий асортимент інноваційних продуктів для своїх клієнтів.___________________ Основна інформація: Ставка: 26.40 - 30.40 зл/година (нетто); Заробітня плата: 5800 - 8700 зл/місяць (нетто); Графік: 6 днів по 8 - 12 годин у 3 зміни; Напрацювання: 220 - 260 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовно; Оформлення у місті: Гданськ.___________________ Заробітна плата:• 26.40 зл/година (нетто) — базова ставка;• 30.40 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• +10% до ставки за роботу у нічний час;• 500 зл/місяць (нетто) — бонус за ефективність;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік:• 6 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 3 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• 3 зміна: 22:00 - 06:00;• Можна працювати понаднормово;• 200 - 240 годин на місяць.___________________ Обовʼязки:• Комплектування замовлень зі сканером;• Контроль якості та перевірка наявності браку;• Маркування продукції.___________________ Проживання безкоштовне:• Надається житло у хостелах або гуртожитках з комфортними умовами;• Проживання в пішій доступності від місця роботи;• Кімнати розраховані на 2-3 особи (чоловіки та жінки роздільно);• Сімейні парам надається окрема кімната;• За окреме проживання компенсується 300 злотих на місяць до зарплати.___________________ Додаткова інформація:• Безкоштовна робоча форма;• Безкоштовна кава та чай;• Допомагаємо з оформленням Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.
Приймальник відділення, робота без досвіду
, Суми, Сумська область
Нова пошта — лідер експрес-доставки в Україні. Наша команда постійно зростає, і зараз ми шукаємо «приймальника відділення».Хочеш стати обличчям Нової пошти та дарувати радість клієнтам, які поспішають у відділення за посилками? Любиш спілкуватися, посміхатися і з комп’ютером на «ти»? Вважай, що робота вже твоя!Ми пропонуємо тобі:Офіційну заробітну плату, оплачувані відпустки, лікарняні та відрядження.Безкоштовне медичне страхування.Можливість працевлаштування на часткову зайнятість.Навчання всім тонкощам роботи з обслуговування клієнтів по стандартам Нової пошти.Молодий дружній колектив.Можливість кар'єрного зростання.Що потрібно робити:Оформлювати товарно-транспортні накладні.Вносити дані в інформаційну систему.Здійснювати взаєморозрахунки з клієнтами.Сканувати, палетувати вантаж у відділенні.Завантажувати й розвантажувати автомобілі.Ми очікуємо від тебе:Відсутність протипоказань щодо фізичної праці.Впевнене володіння ПК.Швидкий набір тексту (від 100 символів на хвилину).Середню спеціальну, незакінчену вищу або вищу освіту.Бажаний досвід роботи з клієнтами.Якщо все це про тебе і ти бажаєш стати частиною великої родини Нової пошти — телефонуй за номером: (067) 40−40−558
Приймальник відділення, без досвіду роботи/для студентів
, Суми, Сумська область
Нова пошта — лідер експрес-доставки в Україні. Наша команда постійно зростає, і зараз ми шукаємо «приймальника відділення».Хочеш стати обличчям Нової пошти та дарувати радість клієнтам, які поспішають у відділення за посилками? Любиш спілкуватися, посміхатися і з комп’ютером на «ти»? Вважай, що робота вже твоя!Ми пропонуємо тобі:Офіційну заробітну плату, оплачувані відпустки, лікарняні та відрядження.Можливість працевлаштування на часткову зайнятість.Навчання всім тонкощам роботи з обслуговування клієнтів по стандартам Нової пошти.Молодий дружній колектив.Можливість кар'єрного зростання.Що потрібно робити:Оформлювати товарно-транспортні накладні.Вносити дані в інформаційну систему.Здійснювати взаєморозрахунки з клієнтами.Сканувати, палетувати вантаж у відділенні.Завантажувати й розвантажувати посилки.Ми очікуємо від тебе:Відсутність протипоказань щодо фізичної праці.Впевнене володіння ПК.Швидкий набір тексту (від 100 символів на хвилину).Середню спеціальну, незакінчену вищу або вищу освіту.Бажаний досвід роботи з клієнтами.Якщо все це про тебе і ти бажаєш стати частиною великої родини Нової пошти — телефонуй за номером: (067) 40 40 558
Работа Автосварщиком на СТО Сумы, требуется Автосварщик на СТО Сумы
, Суми, Сумська область
В СТО «Auto-Garage» в районе улицы Роменская требуется автосварщик на полную и частичную занятость. Опыт работы автосварщика - обязательно.Постоянный поток клиентов.Зарплата после сдачи авто.Оборудование предоставим. Все вопросы по телефону!Звоните!