Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат в отрасли "Транспорт / Автосервис в Сумах"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат в отрасли "Транспорт / Автосервис в Сумах"

16 096 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий в отрасли "Транспорт / Автосервис" по диапазонам зарплаты в Сумах

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 24.04.24, в отрасли Транспорт / Автосервис в Сумах открыто 72 вакансий. Для 34.7% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 13.2+ грн. 22.2% объявлений с зарплатой 7.6+ грн, и 12.5% с зарплатой 4.8+ грн

Уровень средней зарплаты в отрасли "Транспорт / Автосервис" за последние 12 месяцев в Сумах

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы в Сумах.

Рейтинг востребованных профессий в отрасли "Транспорт / Автосервис в Сумах" в 2024 году

Водитель на авто компании является наиболее востребованной профессией в Сумах в отрасли Транспорт / Автосервис. По данным нашего сайта, количество вакансий составляет 7. Уровень средней заработной платы у профессии Водитель на авто компании равен 22500 грн

Рекомендуемые вакансии

водій з авто . реєстрація в таксі
, Сумы
Графік роботи вільний і заробіток залежить тільки від Вас. Реєстрація для роботи -без вихідних, в офіс не потрібно приїзжати . Програма підтримується на звичайному Android, не складна в управлінні.Немає заставних внесків (що надає Вам право "спробувати" себе, навіть якщо Ви ще не працювали в таксі і є сумніви).Що від Вас потрібно (доставити пасажирів з точки "А" в точку "Б") на сьогодні це зробити найпростіше навіть якщо Ви не знаєте в ідеалі місто на допомогу прийде GPS- навігатори, карти і. т. д.Прийом на роботу без вихідних, в офіс не потрібно приїзжати . Питання і подробиці з 10 00-18 00 тел.09865386630664741011 Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Водитель кат. Д ( командировочные )
ВАТ Левада-Сервис, Сумы, Сумська область
На предприятии открыта вакантная должность Водителя. Работа на служебных автомобилях ( все авто иностранных марок, новые ).Комфортные условия труда. Высокий уровень ЗП от 35.000 грн в месяц.За более детальной информацией обращайтесь по номерам предприятия:096-З95-05-47, 066-008-24-7З Екатерина Сергеевна
Курьер (подработка 3-4 часа)
Полиграфическая компания, Сумы, Сумська область
Требуется сотрудники для работы с документами компании и корреспонденции.Вы можете работать пешим образом или на городском транспорте. Возможен свободный график или работа в Ваши выходные дни.Ежедневная оплата труда от 650 грн. Своевременная.Обращайтесь - 050 — б58 — 840З или 09б — 550 — 45З1 - Наталья Владимировна
Водій з авто реєстрація в таксі
Такси «Авангард», Суми
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України: Сумах, Полтаві,Києві ,Білій-Церкві ,Бровари ,Ірпінь, Буча ,Вишневий, Бориспіль , Одесі, Дніпрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації" beru-taxi.com.ua/rabota-v-taksi/ вкажіть місто для роботи !набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте/підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель 5 грн ,газ 2,5 грн ,бензин 4 грн для наших водіїв !
Водій з легковим авто
Таксі «Беру», Суми
Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України: Києві ,Білій-Церкві ,Бровари ,Ірпінь, Буча ,Вишневий, Бориспіль , Одесі, Дніпрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Полтаві, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації" beru-taxi.com.ua/uk/robota-v-taksi/ вкажіть місто для роботи ! набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте/підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель ,газ ,бензин для наших водіїв !
Водій кат. "Е" на ДАФ 105 Євро 5 в Київ
​КИТ - транс, Суми
База в Києві.На постійну роботу потрібен підприємству водій-далекобійник кат. "Е" на ДАФ 105 Євро 5, напівпричіп-штора,З/п 15 % від фракта.Робота по Україні База в Києві.Працевлаштування офіційне.
Водій
Сумская мясная компания, Суми
Що необхідно для роботи - Наявність посвідчення водія категорії В, С, С1;- Безаварійний стаж водіння від 3 років;- Гарне знання міста м. Суми та Сумської області;- Охайний зовнішній вигляд;- Пунктуальність.Які обов'язки- Прийом товару зі складу;- Транспортування та здавання товару;- Дотримання термінів доставки;- Забезпечення безпеки вантажу. 
Водій автотранспортних засобів
1850, СУМСЬКА ФІЛІЯ СУМСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Суми, Сумська область
Заробітна плата (усього): 8500 грнУ тому числі основна: 8500 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:1850Категорії В, С. Графік роботи 5 через 2.Перевезення різного вантажу по території підприємства. Здійснювати завантаження, переміщення, відвантаження вантажу. Контроль за технічним станом закріплених транспортних засобів.За інформацією зветатись 050 32 77720Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Підсумований облік робочого часуУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботиПрофесійні компетенції (знання, навички):Категорія В, С
Помічник автослюсаря (розглянемо кандидатів без досвіду)
, Суми, Сумська область
Потрібні співробітники на підприємство, м.Суми, вул.Промислова, 5 (колишня Кіровоградська). Допомога автослюсарю в ремонті механічних частин транспортних засобів.Досвід роботи не обов"язковий. Графік роботи: пн.-пт., з 8.00 до 17.00.Рівень заробітної плати обговоруємо з кожним кандидатом індивідуально.Запис на співбесіду за тел. 06******19.Адреса проведення співбесіди: м.Суми, вул.Промислова, 5.
Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування
1851, Конотопська філія Сумського обласного центру зайнятості, Суми, Сумська область
Заробітна плата (усього): 8000 грнУ тому числі основна: 8000 грнОписОсновні функціональні обов'язки:Обслуговування електроустаткування в цехах підприємства. За більш детальною інформацією звертатися до Конотопської філії Сумського ОЦЗ за тел.00503055318Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):Вміння працювати з електроустаткуванням.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Без вимог.
Водій автотранспортних засобів
1850, СУМСЬКА ФІЛІЯ СУМСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Суми, Сумська область
Заробітна плата (усього): 12000 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:1850 Нааявність посвідчення водія категрії С,Є. Робота на автомобілях стандарту Evro 5, напівпричіп тент (штора). Наявність закордонного паспорту. Доставка вантажів по Україні і в Європу. Остаточний рівень заробітної плати узгоджується при співбесіді. Забезпечення цілосності та збереження вантажу при транспортуванні. Контроль вантажно-розвантажувальних робіт. Контроль оформлення супровідних документів.Контактний телефон: 00506205722 Надія ЮріївнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Ненормований робочий часУмови організації праці:Гнучкий режим робочого часуСоціальні переваги:іншеКоментар: -Професійні компетенції (знання, навички):Знання присторю автомобіля. Підтримка справного технічного стану автомобіля, виконання дрібних ремонтних робіт самостійно.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Порядність, дисциплінованість, відсутність судимостей та шкідливих звичок.
Слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування
1850, СУМСЬКА ФІЛІЯ СУМСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Суми, Сумська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 3250 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:1850 0,5 ставки., 4 розряд. Виконує технічне(плановий, ремонт, ревізія) профілактичне, сезонее обслуговування котлів, плит та їх позаплановий ремонт. Виконує ссарні роботи з врізання і вирізання на діючих газопроводах. Налагоджує контрольно-вимірювальні прилади. Пускає і регулює випарювальні установки. За консультацією звертатися (0542)-61-73-23 Олег ВасильовичВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Автомийник в Київ (житло)
Автомийка Плюс, Суми
Автомийники потрібні на постійну роботу.З/п 25-40%. На автомийку потрібні хлопці і дівчата.Вимоги: пунктуальність;без шкідливих звичок;позитивний настрій.Умови роботи: своєчасна оплата праці, житло на території автомийки і всі умови для комфортного проживання,дружній колектив.Обов’язки: якісно і швидко виконувати миття машин, вічливий підхід до клієнтів.
Курʼєр по місту без авто
, Суми, Сумська область
Доставка медичної техніки, оптики по місту .Повний соцпакетПн-пт робочі дні
Мастер приёмщик на СТО
, Суми, Сумська область
Приглашаем менеджера на автосервис. Есть все условия для комфортной работы. Обязаности: Прием автомобилей на обслуживание. Подбор автозапчастей после диагностики. Консультация клиента по ремонту авто. Требования: Знание строения автомобиля Навыки общения с клиентами. Пунктуальность, внимательность, стресоустойчивость.
Водій вантажного авто
, Суми, Сумська область
В транспортну компанію м.Суми потрібні водії категорїї С, С1, Е з досвідом роботи, наявність чипа карти водія. Робота по Україні, (збірні вантажі). Постійні маршрути Суми-Київ, Київ-Суми, Суми-Харків-Дніпро, Київ-Харків та інші. Відрядження 2-5 днів. Автомобілі Мерседес Атего, ДАФ, МАН, Сканія. Зарплата залежить від пробігу (5ка - 2,5 грн/км, 10ка - 3грн/км, 20ка - 4грн/км + добові (400 грн/сут). Авто наїжджають в середньому 7-8 тис км.Вимоги: чесний, відповідальний, знання тех.частини авто та бажання працювати. Зарплата вчасна, офіційна.
Тракторист
1851, Конотопська філія Сумського обласного центру зайнятості, Суми, Сумська область
Заробітна плата (усього): 15502 грнУ тому числі основна: 15502 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Транспортування вантажів, машин, механізмів різної ваги та габаритів. Звертатись за адресою: м. Конотоп, вул. М. Сусла, 20, Конотопська філія Сумського обласного центру зайнятості.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту
Водій автотранспортних засобів
1853, РОМЕНСЬКА ФІЛІЯ СУМСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Суми, Сумська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнОписОсновні функціональні обов'язки:керувати транспортним засобом та здійснювати супровід працівників підприємства при виконанні ними виробничих обов'язків, виявляти та усувати несправності, які виникають в процесі експлуатації автотранспортного засобу.Звертатись за телефоном: 00972278412, фахівець центру зайнятості Вікторія ВолодимирівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: немає соціальних перевагПрофесійні компетенції (знання, навички):наявність прав водія категорії "В"
Тракторист (вахта)
, Суми, Сумська область
Запрошуємо на роботу Тракториста.Вашими основними обов’язками буде:· Забезпечення своєчасної подачі техніки та чітке виконання завдань;Керування тракторами різних систем при здійсненні навантажувально — розвантажувальних робіт, транспортування вантажів із застосуванням причіпного та навісного обладнання та пристроїв;Снігоочисні роботи.Для роботи Вам необхідно:Досвід роботи від 1 року;Посвідчення тракториста-машиніста;Досвід роботи та знання технічної частини екскаватора;Дисциплінованість, бережне ставлення до техніки.Ми пропонуємо:Стабільну оплату праці та офіційне працевлаштування;Змінний графік роботи;Безкоштовні обіди;Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава);Допомогу колег та керівників в адаптації. Чекаємо на Ваше резюме або телефонуйте за номером: 05*********02, Яна
Слюсар-механік по ремонту автобусів в Польщі
, Суми, Сумська область
Транспорт, логістика; 10–50 співробітниківПольща, місто БжегНадаємо житло в Польщі. Готові взяти студента, людину з інвалідністю. Досвід роботи від 1 року.Обов’язки:Виконання ремонтних робіт та технічного обслуговування автобусів;Діагностика та виявлення несправносте;Ремонт та заміна деталей і вузлів;Здійснення регулювання та налагодження механізмів;Виконання планового технічного обслуговування згідно з регламентом.ВИМОГИ: Досвід роботи на аналогічній посаді від 1 року;Знання автомобільної техніки та принципів її роботи;Вміння проводити діагностику несправностей і виконувати ремонтні роботи;Уміння самостійно приймати рішення та працювати в команді;Відповідальність і бажання розвиватися в даній сфері.Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування;Конкурентну заробітну плату, яка обговорюється індивідуально;Гнучкий графік роботи;Можливість професійного зростання та кар'єрного розвитку;Дружній колектив та комфортні умови праці.Якщо ви маєте досвід роботи на аналогічній посаді та бажаєте приєднатися до нашої команди, будемо раді отримати ваше резюме та побачити вас на співбесіді. Запис на співбесіду за номером +38********54