Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Неполный рабочий день в Сумах"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Грузчик ( подработка - склад полиграфии )
Полиграфическая компания, Сумы, Сумська область
Полиграфической компании на склад срочно нужны Грузчики. Условия: полная или частичная занятость (возможно совмещение с учёбой или основной работой). Выплаты ежедневные от 1100 грн. и болееОбязанности: Разгрузочно-погрузочные работы.Обращайтесь - 050 — б58 — 840З или 09б — 550 — 45З1 - Наталья Владимировна
Електрик-сантехнік майстер універсал з авто
, Суми, Сумська область
" ІНВАЙТ" національна facility-компанія, яка стабільно та впевнено працює на ринку виробничо-господарського аутсорсингу,Запрошуємо в свою команду на постійну роботуелектрика -сентехніка майстра універсала з авто .Обов'язки:Ви будете виконувати дрібний ремонт приміщень (офіси, банки, квартири) на побутовому рівні.Ремонтні роботи електрика та сантехніка.Ремонт та заміна розеток, вимикачів, кранів, замків.Робота з заявками в Сумах.Умови праці:Постійну роботуГрафік роботи: графік два, три дня в неділю. Вихідні субота та неділяНеповний робочий день.Зарплата від 5 000-10 000 грн. + пальне.тел. - 06*********73.
Суми.Продавець-консультант в магазин Аврора
, Суми, Сумська область
Запрошуємо в команду продавця-консультанта«Аврора мультимаркет» — українська мережа магазинів. Нам 13 років! Ми постійно розвиваємось: протягом 2023 року ми відкрили понад 400 магазинів! Зараз мережа налічує понад 1300 магазинів в Україні і понад 10 в Румунії.Запрошуємо в команду продавця-консультанта за адресами:вул. Героїв Крут 60/4Нам буде класно працювати разом, якщо ти:хочеш надавати клієнтам кращий сервіс не любиш «скучати» і сидіти на місці з задоволенням навчаєшся новомуНам не важливо чи маєш ти досвід, але:тобі 18 або більше років;обов’язкова наявність дійсного документу про військовий облік (для чоловіків).У чому полягатиме твоя робота:викладка товарів; контроль відповідності і наявності цінників;розрахунок на касі (це не складно, ми навчаємо );підтримка чистоти та порядку;сприяння збереженню товарів.В Аврорі ми цінуємо щоденні маленькі і великі справи, які робить наша команда задля спільної місії: зробити товари для дому та душі доступними!Пропонуємо тобі:повне/неповне навантаження;гнучкий, змінний графік роботи;ЗП від 8600 грн. без верхньої межі (за 18 робочих днів);бонуси на покупки товарів в нашій мережі;матеріальну допомогу ВПО й людям з інвалідністю;Переваги роботи в нашій команді:можливість швидко побудувати кар'єру; спортивні челенджі та заходи; щотижневі онлайн зібрання усією компанією; можливість долучатись до благодійних ініціатив та наближати перемогу разом!Хочеш в команду Аврори? Телефонуй! 09*********58 06*********58 06*********58
Вихователь до приватного дитячого садочку
, Суми, Сумська область
Потрібен вихователь у приватний дитячий садок на неповний робочий день .
Вечірній механік по прийому транспорту з лінії
, Суми, Сумська область
Обов'язки: - Приймання транспортних засобів, що повертаються з лінії після виконання робочого дня. - Перевірка технічного стану транспортних засобів на виявлення можливих несправностей або потреби у технічному обслуговуванні. - Виконання невеликих ремонтних робіт або регулювань, якщо це необхідно. - Взаємодія з іншими співробітниками, щоб забезпечити безперебійну роботу. ​Умови: Неповний робочий день, графік роботи вечірній (18:00 - 22:00). Висока заробітна плата. Місце роботи: транспортна компанія.
Работа Автосварщиком на СТО Сумы, требуется Автосварщик на СТО Сумы
, Суми, Сумська область
В СТО «Auto-Garage» в районе улицы Роменская требуется автосварщик на полную и частичную занятость. Опыт работы автосварщика - обязательно.Постоянный поток клиентов.Зарплата после сдачи авто.Оборудование предоставим. Все вопросы по телефону!Звоните!